Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
3Ta-2/2 Org i ekon 113
|
|
|
3Ta-2/2 Technol gast 113
|
2Tb-1/2 Szk. prac. g 106
|
2 |
8:50- 9:35 |
3Zb-1/2 Technol gast 113
|
|
|
3Ta-2/2 Technol gast 113
|
2Tb-1/2 Szk. prac. g 106
|
3 |
9:40-10:25 |
3Zb-1/2 Technol gast 113
|
|
|
|
2Tb-1/2 Szk. prac. g 106
|
4 |
10:40-11:25 |
3Zb-1/2 Technol gast 113
|
|
|
|
|
5 |
11:35-12:20 |
1bT-2/3 Szk. prac. g 106
|
|
|
|
2Tb Usługi gastr 116
|
6 |
12:25-13:10 |
3Ta-2/2 Szk. prac. g 106
|
2Tb-1/2 Szk. prac. g 106
|
1bT-2/3 Szk. prac. g 106
|
|
3Ta-2/2 Zasady żywie 201
|
7 |
13:15-14:00 |
3Ta-2/2 Szk. prac. g 106
|
3Ta-2/2 Szk. prac. g 106
|
1bT-2/3 Szk. prac. g 106
|
|
2Tb Technol gast 201
|
8 |
14:05-14:50 |
3Ta-2/2 Szk. prac. g 106
|
3Ta-2/2 Szk. prac. g 106
|
1bT-2/3 Szk. prac. g 106
|
|
2Tb Technol gast 201
|
|