Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
0 |
7:10- 7:55 |
|
|
|
|
|
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
|
|
PA 3aTp-1/3 T. gast
|
2 |
8:50- 9:35 |
PA 2aB-2/3 T. gast
|
|
PA 1aB-2/2 T. gast
|
PU 4bT-2/2 Pr.us.
|
PA 3aTp-1/3 Zasady żywie
|
3 |
9:40-10:25 |
PA 2aB-2/3 T. gast
|
|
PA 1aB-2/2 T. gast
|
PA 2aB-3/3 Zasady żywie
|
PU 4bT-2/2 Usługi gastr
|
4 |
10:40-11:25 |
PA 2aB-2/3 T. gast
|
PU 3aBp-3/3 W i bezp.g
|
PA 1aB-2/2 T. gast
|
PA 2Tb-2/2 W i bezp.g
|
PA 2Tb-2/2 W i bezp.g
|
5 |
11:35-12:20 |
PA 2aB-2/3 T. gast
|
PM 1aB-2/2 Zasady żywie
|
PA 1aB-2/2 T. gast
|
PU 2aB-3/3 Usł. gast.
|
PA 2Tb-2/2 Zasady żywie
|
6 |
12:25-13:10 |
PA 3aBp-2/3 T. gast
|
|
PA 3aBp-2/3 T. gast
|
PU 2aB-3/3 Usł. gast.
|
PA 2Tb-2/2 Zasady żywie
|
7 |
13:15-14:00 |
PA 3aBp-2/3 T. gast
|
|
PA 3aBp-2/3 T. gast
|
|
|
8 |
14:05-14:50 |
PA 3aBp-2/3 T. gast
|
|
PA 3aTp-1/3 T. gast
|
|
|
|